De Levenmeesters

Peter en Jan zijn 2 nuchtere Noord-Hollandse coaches die hun krachten, kennis en ervaring gebundeld hebben en dit alles in de training “Je leven meester” hebben samengebracht. 

“Ons streven en doel is om zo veel mogelijk mensen op een positieve en krachtige manier baas te laten zijn over hun eigen leven en daardoor meer levensgeluk ervaren.” 

Levenmeester Jan

Na mijn studie ben ik in 1989 in de jeugdhulpverlening gaan werken. Ik werk daar tot op heden. Ik werk samen met kinderen, jongeren, opvoeders, betrokken familieleden en professionals van andere organisaties aan de door het gezin en de jongere gestelde doelen.

Naast mijn werk in de jeugdhulpverlening ben ik ruim 6 jaar (1997-2003) docent beroepspraktijkvorming geweest bij een commercieel opleidingsinstituut. Bij deze baan heb ik studenten bevraagd op hun handelen in hun werk en de redenen waarom zij zo handelden. Het leverde hen nieuwe inzichten op waardoor ze andere keuzes konden maken in de uitvoering van hun beroep.

Ik heb diverse trainingen op gebied van communicatie en interactie gevolgd, heb een middle management diploma, ben gediplomeerd videohometrainer en coach.

Als coach vraag ik door, let ik op verbale en non-verbale communicatie en hou ik overzicht op de gestelde doelen en hoe daar naar toe te werken.

Heb je interesse om mij als jouw individuele coach te benaderen, klik dan HIER.

Na enige jaren als zelfstandig coach gewerkt te hebben kwam ik in contact met Peter Bakkum, een coach uit Alkmaar. Het idee ontstond om samen onze coaching aan een groep aan te bieden om meer mensen te laten profiteren van het resultaat van onze coaching. Dit mondde uit in de training “Je leven meester” die wij samen vanaf september 2020 aanbieden. In deze training wordt je in staat gesteld om je leven beter te kunnen sturen in de door jouw gewenste richting. Je maakt daarbij gebruik van je eigen kennis en vaardigheden en van de kennis en vaardigheden die wij in de training aanbieden. Je ervaart door deze training dat je bewust je leven kan sturen en je je zekerder voelt.

Ik heb in de praktijk gemerkt dat ookal werk je aan één specifiek doel in de training, het resultaat zich niet beperkt tot dat gebied alleen. Het resultaat strekt zich naar al je levensgebieden uit. Het is te vergelijken met een kiezel die in het water wordt gegooid; de rimpels die de kiezel veroorzaakt strekken zich ook in alle richtingen uit.

Levenmeester Peter

Hallo, ik ben Peter Bakkum. 

Ik ben mijn eigen coachings- en trainingspraktijk gestart omdat ik een onbedwingbare drang heb mensen te helpen. Ik wil mijn kennis en ervaringen graag met je delen zodat jij hier je voordeel mee kan doen. Ook mijn netwerk staat tot je beschikking, ik sta niet alleen in het leven en jij daardoor ook niet.

Ik werk graag met mensen en ben daaruit nieuwsgierig wat je drijft. Ik heb begrip voor de belemmeringen die je ervaart in je leven. Ik ga graag samen met je kijken wat je kan doen om die belemmeringen weg te werken. Dat doe ik vanuit mijn passie voor mijn beroep: het werken met mensen om hen hun wensen en doelen te laten realiseren, met het helpen bij het oplossen van hun problemen.

Ik wil graag dat je kan genieten van het leven. Dat is wat mij drijft. Genieten van het leven houdt voor mij in dat je leeft. Je leeft het leven dat je wilt, moeiteloos. Je realiseert je doelen en staat vol in het leven.

Ik werk zoals ik leef: oprecht geïnteresseerd in de ander en met een glimlach op mijn gezicht. Wil je ervaren hoe dat is?

Neem dan gerust contact met me op!

Ik wil je graag ontmoeten en connectie met je maken. Samen kunnen we kijken wat jou drijft en hoe ik je zou kunnen helpen.

De Levenmeesters heb ik samen met Jan opgericht omdat we van mening zijn dat we samen meer mensen kunnen helpen.